25n
25N
25N

L'enginy i el sentit de l'humor triomfen en la primera regata de Vaixells Bojos de la Marina de València

Més de 400 persones han competit aquest matí en la carrera d’artefactes flotants, que es reeditarà l’any vinent després de l’èxit de participació i públic.

L'enginy i el sentit de l'humor triomfen en la primera regata de Vaixells Bojos de la Marina de València
06/07/2019 -

Famílies, grups d’amics, falles, companys de treball, escolars, cinc embarcacions tripulades per joves procedents del programa Jove Oportunitats (IVAJ) i fins a un comiat de solter. La primera regata de Vaixells Bojos, organitzada per La Marina de València, ha reunit este matí a més de 400 persones, a bord de variats artefactes flotants de fabricació casolana. Riures, diversió, enginy i creativitat han omplert la dàrsena valenciana i centenars de persones s’han acostat a gaudir de la boja carrera. Després de l’èxit de públic i participació, el Consorci València 2007, gestor de La Marina, preveu reeditar la regata l’any vinent.

10 Vaixells Bojos premiats


Des de La Base de La Marina de València, a les 11h, una trentena de vaixells bojos han iniciat la carrera, amenitzada pel còmic Rafa Forner. La majoria han aconseguit finalitzar la regata, encara que alguns artefactes han hagut de tornar remolcats per l’equip de Marineria i Voluntaris del Mar, entre riures i ànims del públic assistent. Després d’un esmorzar, s’ha realitzat el lliurament de deu premis per categories i consistents en experiències nàutiques en La Marina de València.
“Arròs amb coses” s’ha alçat amb el guardó a la tripulació millor disfressada. “La Terreta”, una barraca flotant amb contínua animació, es porta el premi al vaixell “més divertit”.

“Padel Time”, un pista de pàdel sobre pots de plàstic, ha estat el “més innovador”. “El capbussó”, un artefacte sobre dos bidons i taules de fusta, “el més ecològic”. El premi al vaixell “més efímer” ha estat per al “Fartón”, que s’ha enfonsat en el minut 1. El guardó a l’artefacte “més cutre” li ho ha portat la “Sandia Hawaiana”, amb un únic tripulant: un nuvi al qual els seus amics han llançat sorprenentment a la mar en el seu comiat de solter.

El premi a la “família més intrèpida” ha anat a parar a “L’arca de Noè”, repleta d’animalons de totes les edats. El de “tripulant més major” ha recaigut sobre “Sea Ghost”, una moto fantasmal que deixava rastres de colors al seu pas. El premi a la tripulació més jove s’ha atorgat a “Illa Abandonada”, tripulada per joveníssims alumnes de l’Escola de Vela de La Marina de València. I, finalment, el Titànic, premi al primer a arribar, ha recaigut sobre “Village People”. 
La Marina de València dóna l’enhorabona als guanyadors, però també a tots els equips participants que han demostrat un alt nivell de creativitat, imaginació i esforç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + onze =