caixa popular

El Forn Balmar guanya el primer premi de la "Ruta de la tapa dolça" de Mislata

El seu pastís d’escuma de formatge sobre fons de nabius, rematat amb groselles i teula de xocolata ha sigut el preferit pels participants

El Forn Balmar guanya el primer premi de la "Ruta de la tapa dolça" de Mislata
23/02/2018 -

Un pastís d’escuma de formatge sobre fons de nabius, rematat amb groselles i una teula de xocolata. Esta va ser la creació d’Eliseo Balbastre, propietari del Forn Pastisseria Balmar, que ha guanyat el premi “Misdolç 2018”, el que li acredita com a vencedor de la primera edició de la Ruta de la tapa dolça. La regidora de Comerç, Mayka Tarín, ha visitat este matí l’establiment, situat en el carrer Pare Santonja, per a lliurar als guanyadors el seu merescut premi.

Encara que amb una escassa diferència sobre Dolços Rafa, el segon classificat, el Forn Pastisseria Balmar ha sigut el preferit pels mislaters i mislateres, que durant la setmana passada van tindre l’oportunitat de degustar deu tapes dolces i votar per la seua preferida, una vegada aconseguits tres segells de tres establiments diferents.

A més del premi “Misdolç 2018” al guanyador, l’Ajuntament de Mislata també ha fet el sorteig dels 46 regals donats pels establiments comercials de la ciutat. El llistat amb les persones afortunades, així com l’ordre de reserves, està publicat en el tauler d’anuncis de la web.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 6 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC