25n
25N
25N

Games&Simphonies, este cap de setmana a València

Games&Simphonies, este cap de setmana a València
15/10/2016 -

Durant tot este cap de setmana tindrà lloc a València la trobada Games&Symphonies. La primera de les activitats va ser ahir de vesprada a Las Naves, on van tenir lloc diverses conferències sobre la música dels videojocs, que van oferir els compositors convidats al concert de hui dissabte al Palau de la Música. Des d’este divendres i fins al diumenge 16 d’octubre, l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) organitza també la VII Student Game Jam.

La trobada Games&Symphonies, que compta amb la col·laboració d’InnDEA València, Las Naves i l’AEV, es presenta com una oportunitat per a mostrar el resultat artístic de sumar el talent del sector digital i la música. La participació d’InnDEA València en Games&Symphonies és un pas més en la seua línia d’actuació per a impulsar el sector del videojoc i el de la música.

Al concert del Palau de la Música de hui s’interpretaran algunes de les millors bandes sonores de videojocs. Més de 70 músics formaran l’orquestra simfònica i el cor que faran viatjar el públic a través de la música dels videojocs de diverses generacions. A més, abans del concert, a partir de les 17.00 hores, els i les assistents podran acostar-se a una mostra oberta on podran conéixer i provar els últims videojocs de creadors i creadores valencianes i una zona de realitat virtual.

Per acabar, el cap de setmana de programació dedicada a la música, a la creativitat i als videojocs es completarà durant els tres dies amb la VII Student Game Jam, organitzada per l’AEV i que se celebrarà fins a diumenge.

Este projecte de Games&Symphonies compta a més amb la col·laboració de Juegaterapia, fundació dedicada a ajudar els xiquets i xiquetes que patixen càncer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 13 =