25n
25N
25N

Galiana defensa que és "necessari" celebrar Sant Vicent encara que "no es pot preveure de quina manera"

Galiana defensa que és "necessari" celebrar Sant Vicent encara que "no es pot preveure de quina manera"
12/03/2021 -

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de la Junta Central Vicentina, Carlos Galiana, ha assegurat que és “necessari” celebrar enguany la festivitat de Sant Vicent a la ciutat encara que “no es pot preveure de quina manera” a causa de la situació sanitària.

Així s’ha manifestat Galiana durant el lliurament de la imatge de Sant Vicent, que des d’aquest divendres custodiarà l’honorable clavària, Inmaculada Atienza.

En l’acte, Galiana ha lamentat que “continuem en temps difícils a pesar que ja fa un any des que la pandèmia va forçar la suspensió de les festes de la ciutat”.

Sobre aquest tema, ha afirmat que “no es pot preveure de quina manera podrem celebrar la festa en aquest any que continua sent complicat”, però “cal que la celebrem, ja siga en la intimitat de les cases, a través de mitjans electrònics o en el nostre entorn familiar més pròxim”.

El regidor de Cultura Festiva també ha agraït a l’honorable clavària la seua “il·lusió i dedicació” a la celebració vicentina.

A més, ha demanat “recordar a les persones que ja no estan a causa de la pandèmia” i “compartir un missatge d’esperança de cara al futur”. “Tant de bo ben prompte tinguem l’opció de celebrar aquesta i la resta de festes de València com tots desitgem”, ha desitjat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =