25n
25N
25N

La Gala de l’Esport mostra el magnífic moment individual i col·lectiu de Picassent

La Gala de l’Esport mostra el magnífic moment individual i col·lectiu de Picassent
19/02/2018 -

Nit de festa i trobada ciutadana en les renovades instal·lacions del pavelló del Poliesportiu Municipal per celebrar l’edició número 14 de la Gala de l’Esport, proposta que impulsa l’Ajuntament de Picassent per retre diferents reconeixements a les trajectòries individuals i col·lectives dels esportistes del municipi. “El pòdium que nosaltres més valor li donem és el pòdium de la constància, superació, l’esforç i la il·lusió per superar-se dia a dia”, assenyalà Conxa García, alcaldessa de la localitat, en les paraules inaugurals de la Gala, que foren secundades pel regidor de l’àrea, Ivan Mocholí, el qual destacà “la inversió que hem fet, més de 300.000 euros, per tindre un millor pavelló, més accessible i adaptat a les necessitats actuals”, per emfatitzar en qualitats com la “responsabilitat política, perquè en la vida dels pobles i de la seua gestió no es tracta només d’inaugurar, es tracta de mantenir i de millorar els seus serveis”.

Premi al foment de l’esport

La Gala de l’Esport té una especial sensibilitat per persones que han destacat per la seua difusió i pràctica de l’esport. Aquest és el cas d’Olga Hernández García, entrenadora de l’escola municipal de Gimnàstica Rítmica i membre d’un equip inoblidable de gimnastes que foren capaços als anys 90 de ser campiones d’Espanya. Aquestes dones van pujar a l’escenari de la Gala de l’Esport per compartir aquest premi amb l’actual entrenadora d’una escola referent durant dècades.

Mèrit esportiu

Cal destacar, quant a èxits individuals, que de nou l’any 2017 ha sigut una temporada brillant per als esportistes de Picassent i que noms com els de Carolina Pradas, Pilar Pons, Tomás Mackenzie o Pau Romaguera tornaren a sobreeixir pels seus triomfs autonòmics i actuacions destacades a campionats nacionals, però, sens dubte que un dels titulars de la temporada li correspon a Ainara Albert, ciclista, qui amb només 14 anys, s’ha proclamat campiona d’Espanya en carretera, també en la modalitat de gimcana i vencedora autonòmica de ciclocross.

Record per al treballador Jose Tronchoni

La Gala de l’Esport va voler reconéixer el treballador i alma mater d’aquesta i més cites de l’esport a Picassent, Jose Tronchoni, per, segons paraules de l’alcaldessa, Conxa García, “deixar uns fonaments i valors més que sòlids com són l’amistat, la sinceritat i la professionalitat”.
Uns moments molt emotius que donaren pas a l’entrega d’una placa que va rebre la seua família amb un fort aplaudiment del nombrós públic present al recinte municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud