caixa popular

La Gal·la de l'Esport de Paiporta reconeix la constància de les famílies per a que la joventut puga practicar esports

La Gal·la de l'Esport de Paiporta reconeix la constància de les famílies per a que la joventut puga practicar esports
29/11/2017 -

El pròxim 1 de desembre se celebrarà a L’Auditori Municipal de Paiporta l’edició número 21 de la Gal·la de l’Esport. En aquest esdeveniment anual es reunirà de nou la gran família de les entitats esportives paiportines. Enguany la gal·la té l’orientació general de reconéixer la constància dels i les esportistes i de les seues famílies, que dediquen temps a facilitar la pràctica esportiva. El lema serà ‘La vostra constància, el meu èxit. Un reconeixement a la teua dedicació’. L’acte presentarà diferents novetats, entre elles, la presentació del guionista, actor i humorista valencià Eugeni Alemany.

Un total de 21 entitats esportives de Paiporta prendran part en la gal·la. Cadascuna d’elles entregarà un guardó a un o una component per diferents motius. A més, l’Ajuntament de Paiporta atorgarà tres guardons institucionals a esportistes pels seus resultats destacats en diferents disciplines. Com és habitual, s’entregarà també un premi a millor esportista local de l’any menor de 16 anys, i altre al o la major. Així mateix, l’Ajuntament entregarà 10 diplomes a destacats esportistes locals menors de 16 anys, i quatre per als o les majors.

La 21a Gal·la de l’Esport de Paiporta serà traduïda al llenguatge de signes gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Paiporta amb FESORD-CV, i comptarà amb dues exhibicions esportives. Una d’elles anirà a càrrec del grup de gimnàstica de manteniment de Paiporta, i l’altra tindrà com a protagonista al grup Kangoo Fitnees Torrent, que es va proclamar subcampió del món de la disciplina al campionat mundial celebrat recentment a Madrid.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 19 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris