caixa popular

L'alcalde visita les obres del futur tanatori de Mislata

L'alcalde visita les obres del futur tanatori de Mislata
07/06/2017 -

Mislata és, amb prop de 45.000 habitants, un dels pocs municipis grans que encara no té tanatori. Fins ara, les famílies de Mislata han de desplaçar-se a altres municipis per a acomiadar als seus sers estimats, principalment als tanatoris de Campanar i el municipal de València. I est és el motiu pel qual l’Ajuntament de Mislata va decidir fa un any projectar la construcció d’un tanatori, situat als afores de la població, concretament en una parcel·la del Quint II.

El Consistori va destinar al futur tanatori de Mislata una parcel·la d’ús dotacional de més de 2.000 metres quadrats, en el límit amb la zona d’horta del terme de Quart de Poblet. Per a la seua construcció i posterior gestió, l’Ajuntament va optar per una concessió administrativa, amb un cànon mínim anual que ronda els 40.000 € per cada any de servei. Gràcies a aquesta fórmula, el tanatori de Mislata no tindrà cap cost per a l’Ajuntament i a més les arques públiques rebran un cànon anual que suposarà més de dos milions d’euros pel total de la concessió.

Amb l’execució del projecte bastant avançada, l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i els regidors d’Urbanisme i Serveis Municipals, Teresa Peñarrubia i Francisco Herrero respectivament, han visitat aquest matí les obres per a seguir la seua evolució. Acompanyats per l’enginyer, l’arquitecte i l’encarregat de l’obra, les autoritats municipals han recorregut les diferents sales del futur tanatori, que tindrà un aspecte més modern que els clàssics tanatoris, a més d’un caràcter laic.

Segons han informat els responsables de l’execució del projecte, està previst que les obres finalitzen al llarg del mes de setembre i que el futur tanatori de Mislata comence a prestar servei en l’últim trimestre del 2017.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios