25n
25N
25N

La Fundació Esportiva mobilitza als seus treballadors i habilita 214 places per a acollir a persones sense sostre

La vicealcaldessa i la regidora d’Esports visiten les instal·lacions de la Petxina II que ho dilluns estaran preparades per a albergar més persones

La Fundació Esportiva mobilitza als seus treballadors i habilita 214 places per a acollir a persones sense sostre
04/04/2020 -

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, han visitat aquest matí les instal·lacions de La Petxina II, que s’unisc dels espais que la Fundació Esportiva Municipal ha habilitat per a acollir a les persones sense sostre que estarà en marxa a partir del pròxim dilluns. El treball de condicionament d’aquests espais s’està duent a terme por l’Exèrcit de Terra i la Policia Local de València, a través del CECOPAL.

D’aquesta manera, s’habilitaran 80 places en el Poliesportiu del Cabanyal i altres 50 en la pista de bàsquet de la Petxina, que se sumen a les 84 de la residència que ja està en funcionament. “En total, la Fundació Esportiva Municipal posa a la disposició de les persones sense sostre 214 places”, ha ressaltat Pilar Bernabé.

Bernabé ha explicat que, per a poder mantindre aquests espais en funcionament, la Fundació Esportiva ha mobilitzat a més de 40 treballadors setmanals perquè puguen atendre les persones sense sostre que s’allotgen en els poliesportius que s’han habilitat.

A més, ha indicat que s’ha ampliat ho contracte se seguretat en 100.000 euros per a garantir la seguretat de les persones usuàries, dels i les treballadores i de les instal·lacions. L’edil ha destacat que els valores del deporte estan “impregnant la convivència en les instal·lacions” ja que, segons ha explicat, “les 84 persones que estan allotjades la residència estan practicant diverses activitats i en aquests moments ho deporte s’unisca de les seues principals ocupacions”.

A aquest respecte, ha indicat que s’han organitzat “diferents competicions, con els seus corresponents lliuraments de trofeus”. Bernabé ha visitat junt con Sandra Gómez les instal·lacions de la Pextina II que, ha assegurat, “compten con tota la infraestructura necessària perquè el dilluns puga albergar ja a les primeres persones”.

Així mateix, ha volgut “agrair” a la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, com a entitat responsable de gestionar aquest nou espai que s’ha habilitat, “el seu esforç”. Així, ha ressaltat que el personal de la federació està col·laborant con l’Ajuntament per a atendre les necessitats de les persones sense sostre. Igualment, ha traslladat aquest reconeixement a l’empresa gestora del Complex la Petxina que també té al seu personal treballant a ple rendiment”.

Finalment, la regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal ha volgut ressaltar “els valores del deporte estén ajudant les persones sense sostre a fer front a aquests moments de crisis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 6 =