25n
25N
25N

Fundació Bancaixa se suma a la Gran Nit de Juliol i obrirà les seues exposicions fins a mitjanit aquest dissabte

Fundació Bancaixa se suma a la Gran Nit de Juliol i obrirà les seues exposicions fins a mitjanit aquest dissabte
18/07/2019 -

Fundació Bancaixa se suma a la celebració de la Gran Nit de Juliol, en el marc de la Gran Fira i ampliarà el dissabte l’horari d’obertura de les seues sales d’exposicions fins a la 12 de la nit. Així, es podran visitar de manera gratuïta des de les huit de la vesprada fins a mitjanit les exposicions ‘Julio Romero de Torres. Social, modernista i sofisticat’; ‘Jorge Ballester. Entre l’Equip Realitat i el silenci’, i ’30 anys de disseny industrial en la UPV’.

L’exposició ‘Julio Romero de Torres. Social, modernista i sofisticat’, que s’obri al públic aquest divendres, porta per primera vegada a València l’obra d’aquest pintor cordovés, “una figura imprescindible en l’art espanyol de finals del segle XIX i principis del XX”.

La mostra, integrada per 55 obres de gran format, revisa la trajectòria d’aquest artista, els retrats del qual i escenes costumistes de l’Andalusia de l’època constitueixen “un valuós testimoniatge gràfic de la societat del període d’entre segles”.

L’exposició ‘Jorge Ballester. Entre l’Equip Realitat i el silenci’, ofereix una revisió de la producció de l’artista valencià Jorge Ballester, des de la seua primera presentació pública com a cofundador de l’Equip Realitat a mitjan dècada dels 60 fins a les seues últimes creacions en l’etapa del seu treball en solitari.

Per part seua, ’30 anys de disseny industrial en la UPV’ és una exposició que commemora la implantació del disseny industrial en les estructures acadèmiques d’aquesta universitat, i ofereix un recorregut per la producció de successives promocions de dissenyadors formats al seu campus amb una evolució des de la inducció a l’autoaprenentatge fins a la formació especialitzada en tendències, processos i tecnologies.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 5 =

ficcions 2019-2020