25n
25N
25N

València organitza un free tour "terrorífic" per a la nit de Halloween

La ruta començarà a les 22.30 hores des de la plaça de la Verge

València organitza un free tour "terrorífic" per a la nit de Halloween
30/10/2019 -

Un free tour a València donarà inici a la nit de Halloween, on es mostraran els secrets més foscos de la ciutat. El dia 31 d’octubre els valencians estan citats a les 22.30 hores en la plaça de la Verge per a fer un recorregut pels carrers de València.

Durant aquesta ruta, organitzada especialment per a la Nit de Bruixes, els visitants podran viure una experiència original descobrint llegendes, assassins, successos paranormals i secrets de València que han estat guardats durant dècades.

Els free tours són visites guiades que es basen en el concepte de “pagar la voluntat” segons el grau de satisfacció i recursos econòmics de la gent, basat en la idea que siga just. En aquest cas, el free tour està organitzat per Free Tour València, que és una empresa valenciana que ofereix rutes individuals o en grup amb guies oficials.

Per a aquest tour en concret, les places estan esgotades, però Free Tour València disposa de més dates que pots consultar en el seu web.

SINOPSI DEL FREE TOUR:

“Tu, amant de les històries de por, de les llegendes misterioses i relats escabrosos; que estàs desitjant passejar pels carrers solitaris sota la llum de la lluna… Ha arribat el moment que estaves esperant: el nostre tour València Enigmàtica.

La nostra cita comença a la plaça de la Verge, el cor de pedra de la ciutat. La Catedral de València, solemne i majestuosa, espera la nostra arribada. Qui diria que el temple amaga secrets com el desitjat Sant Greal? Segons conten les fosques llegendes, fins i tot es poden veure marques gravades pels botxins que afilaven les seues destrals, igual que es poden comptar fins a set misteriosos caps de pedra. A qui pertanyen? Veritat o mite?

https://freetourvalencia.com/

El nostre guia en espanyol ens mostrarà l’altra faceta de la ciutat valenciana mentre la recorrem a peu. Casos sense resoldre, successos inexplicables i mites emboliquen a València en una atmosfera tenebrosa.

La ruta fantasmagòrica continuarà per carrerons il·luminats a la nit, l’entorn ideal per a parlar dels enigmes que tracen el centre històric. Passarem pels Banys de l’Almirall, la plaça de l’Almoina i molts llocs més, populars per la seua essència fosca.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 4 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent