caixa popular

La Petxina acull el Fórum Internacional de Pilates i Ioga 2018

La Petxina acull el Fórum Internacional de Pilates i Ioga 2018
22/02/2018 -

Els pròxims dies 23, 24 i 25 de febrer el Complex Esportiu Cultural Petxina acollirà el IX Fórum Internacional de Pilates i Ioga 2018. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Nacional d’Entrenadors de Pilates i Ioga (ANEP) amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, reunirà a professors de la talla de Sean Gallagher, Junghee Won, Isaac Fernández i Patricia Alba, entre altres.

El IX Fòrum de Pilates ha variat la seua metodologia per a aquesta nova edició, en la qual els assistents podran escollir entre un gran ventall de Certificacions Professionals Internacionals. Durant tres dies es duran a terme conferències, màster class, activitats i ponències de la mà de grans professionals d’aquesta modalitat esportiva.

La trobada començarà demà divendres, dia 23, a les 16 hores, amb una sessió de màquines impartida per Sean Gallagher. Les conferències aniran a càrrec d’un dels referents nacionals de Pilates, Isaac Fernández Muñoz, qui parlarà sobre les opcions del cadillac i la cadira per a aquesta disciplina, així com de la inclusió de la biomecànica avançada, neurofisiologia i cadenes musculars dins del mètode Pilates. El diumenge a les 13.30 hores conclourà l’esdeveniment amb una sessió del creador de mantras i cants espirituals, Manu Om.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris