25n
25N
25N

Més de 100 ofertes i 435 entrevistes en el Fòrum d'Ocupació de Catarroja

Catarroja està immersa en la celebració de la quarta edició de la Setmana de l’Economia Local

Més de 100 ofertes i 435 entrevistes en el Fòrum d'Ocupació de Catarroja
14/11/2019 -

Catarroja acull la quarta edició de la Setmana de l’Economia Local, que reunirà el motor econòmic de la comarca amb l’objectiu d’aprofundir en les línies a seguir per a avançar cap a un model empresarial molt més sostenible que, en paraules de la vicealcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, “no només és una oportunitat, sinó que és una obligació”.

“Aquestes jornades estan configurades com un gran espai per a debatre sobre les actuacions que es poden realitzar des de les administracions locals, així com promoure i impulsar contactes entre les empreses i les persones que busquen ocupació per a cobrir llocs de treball”, ha explicat Silvent. I és que, a més de la ponència sobre com adaptar l’empresa a la sostenibilitat que ha inaugurat les jornades, al llarg del matí d’aquest dijous, Catarroja celebra la tercera edició del Fòrum d’Ocupació.

De 10.00 a 14.00 hores, tant els veïns i veïnes de Catarroja, com de la resta de la comarca, podran acostar-se per a descobrir les més de 100 ofertes de treball disponibles. A més, un total de 20 departaments de recursos humans realitzaran entrevistes als candidats que, prèviament, s’hagen inscrit en catarrojaocupacio.es. “Ja hi ha concertades 435 entrevistes. A més, és una època molt bona, ja que s’acosta la campanya nadalenca i les empreses necessiten més personal”.

La Setmana de l’Economia de Catarroja acabarà aquest divendres, 15 de novembre, amb un desdejuni perquè les empreses compartisquen sinergies i, a la vesprada, amb el lliurament de premis que posarà el fermall d’or a aquest esdeveniment. “A vegades, desconeixem el teixit empresarial que tenim més a prop. Per això, amb aquesta setmana pretenem donar-li més visibilitat i, sobretot, posar l’accent en un aspecte més humanitari del comerç i no tan monetari”, ha conclòs Lorena Silvent.

Aquestes jornades estan organitzades per la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament, en col·laboració amb les associacions comercials i empresarials de la localitat: ACYPE, AECA i ASMERCAT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − tres =

caixaontinyent
Informacion coronavirus