25n
25N
25N

85 ofertes d'ocupació t'esperen en el Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser 2020

Aquest divendres, 6 de març, Alcàsser acollirà el seu quart Fòrum d’Ocupació amb entrevistes i tallers

85 ofertes d'ocupació t'esperen en el Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser 2020
03/03/2020 -

Alcàsser es prepara per a acollir una nova edició del Fòrum d’Ocupació ‘Emple@alcasser’. En aquesta quarta edició, s’espera la participació de més de 200 persones en cerca activa d’ocupació, i 12 empreses, que oferiran a les persones assistents un total de 85 ofertes d’ocupació. Sens dubte, una oportunitat única per a incorporar-se al món laboral, però també per a perfeccionar tècniques de cerca d’ocupació.

El Fòrum d’Ocupació d’Alcàsser 2020 se celebrarà aquest divendres, 6 de març, al Centre Social, en horari de 9.00 a 14.00 hores. Impulsat per la regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament de la localitat, aquest fòrum permetrà, a aquelles persones interessades, entrevistar-se amb els responsables de Recursos Humans de les empreses de la zona, així com assistir a tallers i xarrades que els ajudaran a millorar la seua ocupabilitat, dotant-los de noves eines per a la cerca d’ocupació. Però, a més, tindran l’oportunitat de rebre orientació laboral i informació relativa a l’ocupació, de la mà de 7 entitats de suport a persones desocupades.

Totes les persones que desitgen assistir a aquest fòrum hauran d’inscriure’s en la web emplealcasser.es per a accedir a les entrevistes de treball que oferiran empreses com Adecco, Eulen, Access, Randstad, Leroy Merlin, Corvan, Walkerpack, Grup Atentia o Grup Noa’s, entre altres. Així i tot, els qui no pogueren registrar-se en la web, s’habilitarà un espai per a entregar el currículum, així com sol·licitar una entrevista durant l’esdeveniment.

Eva Sanz, presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud; Eva Zamora, Alcaldessa d’Alcàsser; i Paqui Abella, Regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, seran les encarregades d’obrir l’acte, i donar la benvinguda als assistents que participaran durant tot el matí en les xarrades i conferències de la jornada.

D’aquesta manera, Gema Font, formadora en comunicació i creativitat d’empresaris i emprenedors, realitzarà un taller per a potenciar la forma en la qual ens venem a les empreses. A més, Juan Ignacio Corencia, orientador de “L’Espai Labora de Silla”, ensenyarà com trobar treball en l’era digital. Finalment, Ricardo Martí, periodista especialitzat en la comunicació online i offline, mostrarà formes per a fer-nos visibles, diferenciar-nos i ser les persones triades en un procés de selecció.

Enguany, no oblides la teua cita amb l’ocupació. Les oportunitats d’inserir-se en el mercat laboral t’estaran esperant, aquest divendres, en el quart Fòrum d’Ocupació ‘Emple@lcasser’. T’ho perdràs?

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 2 =