25n
25N
25N

Alcàsser llança una nova edició del Fòrum d’Ocupació “Emple@lcàsser”

Els participants podran optar a entrevistes de treball

Alcàsser llança una nova edició del Fòrum d’Ocupació “Emple@lcàsser”
19/02/2020 -

L’Ajuntament d’Alcàsser, després de l’èxit del Fòrum d’Ocupació “Emple@lacàsser” en les edicions anteriors, repeteix de nou amb la 4 edició el pròxim 6 de març. Aquest fòrum posa en contacte a empreses que busquen ampliar la seua plantilla de treballadors amb candidats que busquen una oportunitat laboral.

La jornada està impulsada des de la Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, i se celebrarà el 6 de març al Centre Social del Carrer Sant Anotin d’Alcàsser, des de les 8:30 fons a les 14:30 hores.

Les persones que participen en la trobada tindran l’oportunitat d’entrevistar-s’hi amb els responsables de Recursos Humans de les empreses de la zona o participar en processos de selecció de les seues ofertes d’ocupació reals, així com participar també en els tallers i xarrades per a millorar la seua ocupabilitat.

En “Emple@lcàsser” trobaran també estands informatius d’entitats col·laboradores que els ajudaran a obtindre informació i orientació molt útil al voltant del mercat laboral. S’impartiran tres xerrades molt útils i pràctiques a l’hora de trobar feina, que estan conduïdes tant per experts en comunicació assertiva, com pels tècnics d’orientació laboral del Labora. Com en les edicions anteriors, destaca la important presència, al llarg de tota la jornada, del servei del Labora.

En la passada edició, el Centre Social va acollir a més de 500 persones, de les quals més de la meitat van tindre una entrevista de treball. Van participar un total de 10 empreses que ofertaren més de 70 llocs de treball, i van generar més de 30 contractacions.

Per a aquesta quarta edició, es conta ja amb més d’11 empreses confirmades i més de 80 ofertes d’ocupació publicades. Per participar, les persones interessades deuen inscriure’s prèviament a través de la pàgina web www.emplealcasser.es fins al dia 3 de març a les 00:00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − catorze =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus