25n
Orgull
Orgull

València Activa oferix formació en matèria d'igualtat dins del programa "Anem!"

Fins a 600 persones podran participar en els tallers

València Activa oferix formació en matèria d'igualtat dins del programa "Anem!"
28/08/2018 -

Ja està en marxa la II edició del programa d’ocupació juvenil «anem!», en el qual destaca, com a novetat, la contractació de personal tècnic especialitzat en matèria d’igualtat per a la realització de tallers.

Impulsat des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, les activitats s’iniciaran amb una introducció a la perspectiva de gènere. Després d’això, s’impartirà formació teoricopràctica (plans d’igualtat en empreses i Administració pública) sobre la situació de la dona en el mercat laboral. També s’inclourà l’ensenyament de protocols d’actuació contra l’assetjament sexual i de formació en igualtat d’oportunitats, així com de bones pràctiques.

Fins a 600 persones, beneficiàries del programa «anem!», podran participar en estos tallers. «Hem oferit ocupació de qualitat als joves i hem saldat un deute generacional, però també és imprescindible que es formen en matèria d’igualtat per a tindre una perspectiva més realista de les diferències de gènere existents en el mercat laboral», ha explicat la regidora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez.

ORIENTACIÓ LABORAL: LA FIGURA DEL MENTOR «ANEM!»

A més, s’oferirà l’assessorament d’una persona especialitzada en orientació laboral. Este treballador realitzarà un seguiment diari de tot jove que estiga exercint el seu treball en algun edifici municipal i garantirà l’aprofitament d’esta experiència per a la seua futura trajectòria professional.

Sandra Gómez ha donat importància a la funció d’esta figura com a part de la inserció laboral dels i les més joves. «Amb el mentor, que és com es coneix el personal tècnic de seguiment, pretenem fomentar el màxim benefici de l’activitat en el programa “anem!” per a la seua inserció laboral posterior», ha destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − nou =