25n
25N
25N

Foment aprova l'ampliació a tres carrils de la V-21 i ordena les expropiacions necessàries

Foment aprova l'ampliació a tres carrils de la V-21 i ordena les expropiacions necessàries
03/07/2019 -

El Ministeri de Foment ha donat llum verda de forma definitiva a l’expedient d’informació pública de l’ampliació a tres carrils del tram Carraixet-València de l’autovia V-21, a la província de València, i ha ordenat l’expropiació dels terrenys necessaris per a l’execució de les obres.

Segons publica aquest dimecres el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), Foment ha resolt que el projecte compleix tant amb la Llei 37/2015 de Carreteres com amb el Reial decret 1812/1994 del Reglament de Carreteres.

Per això, el secretari d’Estat d’Infraestructures, Pedro Saura –per delegació del ministre de Foment, José Luis Ábalos– va ordenar el passat 18 de juny que la Demarcació de Carreteres de l’Estat en la Comunitat Valenciana trasllade la resolució i duga a terme l’expedient d’expropiació dels terrenys necessaris, sobre la base de la Llei d’Expropiació Forçosa modificada en 1996.

Això comporta la correcció de béns i drets amb les modificacions i especificacions que recull l’ampliació de la V-21, sobre les dades dels propietaris de cada parcel·la o la modificació de superfície per a compondre un projecte que reculla el resultat del procés d’informació pública.

La resolució posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar un recurs de reposició davant el Ministre del Departament o un contenciós-administratiu davant l’Audiència Nacional. El termini és d’un i dos mesos a partir de l’endemà de la publicació, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =