25n
25N
25N

Fiscalia demana 10 mesos de presó per al diputat provincial Carlos Gil (PP) per presumptes maltractaments a la seua dona

Fiscalia demana 10 mesos de presó per al diputat provincial Carlos Gil (PP) per presumptes maltractaments a la seua dona
09/02/2021 -

La Fiscalia de València sol·licita una pena de 10 mesos de presó per a l’alcalde del municipi valencià de Benavites i diputat provincial Carlos Gil (PP) per presumptes maltractaments a la seua dona.

Segons es desprén de la qualificació fiscal provisional, a la qual ha tingut accés Europa Press, a Gil se li atribueix un delicte de maltractament en l’àmbit familiar i un delicte lleu d’injúries.

Junt amb la pena de presó, la Fiscalia requereix deu dies de localització permanent; la privació del dret a la tinença i port d’armes durant tres anys; la prohibició d’aproximar-se a la dona a menys de 300 metres durant dos anys; i el pagament d’una indemnització de 90 euros per a la víctima per les lesions causades.

El diputat provincial, suspés cautelarment de militància després dels fets i de les seues funcions com a coordinador general del PP de la província de València, sempre ha negat els fets i ha al·ludit a “falsedat” en la denúncia presentada per la seua dona.

L’acusat estava casat amb la víctima en el moment dels fets, tenien dues filles en comú, menors d’edat, i residien en un habitatge en la localitat valenciana de Benavites.

L’incident va tindre lloc el 4 de setembre de 2020, quan al voltant de les 22.30 hores es va personar la dona en el domicili en el qual es trobava l’acusat al costat de la seua mare a Canet d’en Berenguer per a recollir menjar i estris personals. Li acompanyava una de les filles menors.

En eixe moment es va iniciar una discussió entre la parella –sempre segons el mateix escrit fiscal– per les coses que es pretenia portar la dona i l’acusat va alçar la mà dirigint-se cap a ella, si bé no va aconseguir agredir-la en intervenir la filla de tots dos i la mare d’ell.

Quan la dona va telefonar a la policia, l’acusat li va arrabassar el telèfon mòbil per a impedir-ho. Posteriorment, quan ell es va dirigir de nou cap a ella, va eixir corrent, però la va agarrar en el replà. La va agafar fortament del braç i del pit.

En el transcurs de la discussió, l’acusat li va dir a la víctima “filla de puta, et quedaràs sola sense un duro”. A conseqüència d’aquests fets, la dona va patir diverses lesions al braç dret i en el tòrax. Va precisar per a la seua sanitat d’una primera assistència facultativa i va tardar tres dies a curar, cap d’ells impeditiu per a les seues ocupacions habituals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 16 =