25n
25N
25N

El fiscal demana desestimar la demanda contra el barem de les bosses d'À Punt al no veure discriminació

El fiscal demana desestimar la demanda contra el barem de les bosses d'À Punt al no veure discriminació
23/07/2019 -

La fiscalia ha sol·licitat desestimar la demanda presentada per la Unió de Periodistes Valencians i l’Associació de la Premsa d’Alacant contra el barem de les borses de treball d’À Punt al no veure “discriminació”.

El judici, que ha quedat vist per a sentència, s’ha celebrat aquest dimarts en l’Audiència Nacional després de la nova demanda presentada per les organitzacions professionals com a conseqüència de la decisió de la titular del Jutjat social número 5 de València de declarar-se incompetent per a veure aquesta causa.

Segons informa la Unió de Periodistes, la seua advocada ha argumentat “una vegada més la situació de discriminació creada pel barem de la bossa temporal d’À Punt amb els no extreballadors de l’antiga Ràdio Televisió Valenciana (RTVV).

No obstant això, el nou fiscal del cas ha demanat la sentència desestimatòria entenent que no hi ha discriminació per la diferent puntuació entre els exempleats de l’antiga cadena pública valenciana i els no extreballadors.

A més, ha al·legat que aqueixa diferència de puntuació entre els uns i els altres “no és tan desproporcionada” com per a constituir una vulneració del dret constitucional als principis d’igualtat, mèrit i capacitat, assumint, per tant, la postura dels advocats de la CVMC i dels sindicats.

D’altra banda, l’Advocacia de la Generalitat, segons la mateixa font, ha afirmat que À Punt és una societat anònima, és a dir, una societat mercantil i no administració pública, amb la qual cosa no ha de regir-se estrictament per les normes d’accés a la funció pública, i menys ara que es tracta de contractacions laborals temporals.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 14 =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020