25n
25N
25N

Quines firmes faran els vestits de les FFMM 2020 i les seues corts?

Quines firmes faran els vestits de les FFMM 2020 i les seues corts?
29/12/2019 -

Les firmes Serrano y Navalón, Marian Indumentaria i Joia Indumentaria han sigut designades per la Junta Central Fallera (JCF) de València per a confeccionar els vestits de les Falleres Majors (FFMM) de la ciutat en 2020 i de les seues corts d’honor, segons ha informat aquest diumenge aquest organisme en un comunicat.

Així, la JCF ha explicat que el passat 18 de desembre va formalitzar els nous contractes de confecció de vestits oficials de les Falleres Majors de València i de les seues corts d’honor després d’iniciar un nou procediment simplificat d’urgència.

Aquest procediment, previst per la llei de contractes del sector públic, es va posar en marxa després que la firma triada en la licitació inicial dels diversos lots, Esperanza Pradas, renunciada a la confecció dels vestits “voluntàriament” i “per motius de salut”, ha recordat la Junta Central Fallera.

A partir del nou procés, la firma Serrano y Navalón serà l’encarregada de la confecció del primer vaig portar oficial de la Fallera Major de València 2020, Consuelo Llobell, i de la seua cort d’honor, mentre que el seu segon serà confeccionat per Marian Indumentaria.

En el cas de les representants infantils serà la mateixa empresa, la Joia Indumentària, la que assumisca la confecció
dels dos vestits oficials, ha precisat la JCF.

L’entitat ha assegurat que aquestes són empreses “amb àmplia experiència en el sector” i ha explicat que “ja havien participat prèviament de la licitació inicial dels diversos lots”, en la qual va resultar adjudicatària la firma Esperanza Pradas, “que va renunciar voluntàriament fa uns dies per motius de salut”.

La Junta Central Fallera ha destacat que amb aquesta nova adjudicació, “les màximes representants de la festa fallera podran estrenar la seua indumentària dins del termini i en la forma escaient en les dates previstes” i “coincidint amb les Gales de la Cultura amb les quals s’inicia el programa oficial de festejos i que tindran lloc el segon
cap de setmana de gener”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − tres =