caixa popular

Més de 26.800 signatures perquè Consum no retire el valencià de les seues etiquetes

A través de la plataforma Change.org, els valencians reclamen que Consum seguisca utilitzant el valencià

www.change.org

Més de 26.800 signatures perquè Consum no retire el valencià de les seues etiquetes
13/02/2018 -

Després que la cooperativa valenciana Consum anunciara que, a partir d’aquest moment, deixarien d’utilitzar el valencià en les etiquetes dels seus productes propis, és a dir els coneguts com a ‘marques blanques’, al·legant problemes de llegibilitat, els van començar a ploure les crítiques de milers d’usuaris que consideraven aquesta decisió com un atac a la nostra llengua.

No obstant això, i a pesar que fonts de Consum han anunciat que es tracta d’una mesura testada i recomanada pels seus clients, i que seguiran mantenint la utilització del valencià en la resta de les vies de comunicació de l’empresa, la veritat és que no han aconseguit fer callar als centenars d’usuaris que, a través de les xarxes socials, i amb el hastag #boicotConsum, han volgut mostrar la seua decepció davant aquesta nova situació.

Tant és així que, des de la plataforma Change.org, s’ha iniciat una campanya, per a demanar a Consum que mantinga el valencià en l’etiquetatge dels seus productes, que ja compta amb més de 26.800 signatures, i que van en augment a mesura que passen les hores. I és que molts han sigut els que s’han fet ressò d’aquesta notícia, causant encara més regirat entre els consumidors.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 2 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC