25n
25N
25N

La Fira Jove reuneix la millor cultura urbana a València

Lory Money serà el mestre de cerimònies en la Fira Jove de València 2019

La Fira Jove reuneix la millor cultura urbana a València
16/10/2019 -

La Fira Jove reunirà dissabte que ve a la plaça de l’Ajuntament alguns dels millors exemples de la cultura urbana de València, en una aposta decidida per a la població jove de la ciutat. La Regidoria de Joventut ha preparat una convocatòria de música, dansa, art urbà i propostes d’avantguarda.

La sessió estarà presentada pel músic senegalés de rap i trap Lory Money, assentat a València i protagonista també de la campanya de promoció. La Fira començarà a les 17.00 hores amb les actuacions d’Herba Negra, Kayl i Medina Kid, en l’espai principal ‘espai esplanada’. La convocatòria es promourà a través de les xarxes socials mitjançant l’hastag #FiraJoventutVLC.

Hi haurà ambientació DJ i, simultàniament, es començarà a compondre un mural grafiti. A les 17.30 hores s’ha programat una cercavila amb Borumbaia Percussió i l’actuació de Street Danse. I a les 19.00 hores arrancarà el concert de Kayl, que donarà pas posteriorment a l’actuació de Medina Kid, a les 19.40 hores. A les 20.30 hores serà de nou el torn de Borumbaia Percussió, i a les 21.00 hores el d’Herba Negra.

La Fira Jove 2019 suposa una mostra de «l’aposta de la ciutat pels joves ciutadans», ha explicat la regidora de Joventut, Maite Ibáñez. La celebració compta amb el suport i la participació de l’IVAJ, el Consell de la Joventut de València, la Fundació Valenciana del Clima, Dipu Jove, FP Dual – Conselleria d’Educació – IB Jordi de Sant Jordi; Regidoria d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Formació, Ocupació; Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i LGTBI; Regidoria de Salut i Consum responsable; Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració; Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal; Regidoria d’Esport; Regidoria d’Educació i Regidoria d’Acció Cultural.

1016 Fira Jove. Programació

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =