caixa popular

La Fira del Comerç de Paiporta tanca hui amb encert i una gran participació

En aquesta edició, aquesta fira ha compartit escenari amb la Fira de la Tapa i el Mercat Medieval

Hui la Fira del Comerç de Paiporta posa el seu punt final a l’edició d’enguany. En aquesta ocasió, des de la Regidoria de Comerç i Ocupació han trobat una fórmula única. El mateix cap de setmana han compartit escenari la Fira del Comerç, la Fira de la Tapa i el Mercat Medieval. El resultat s’ha pogut comprovar des del primer moment amb un gran èxit de participació per part dels paiportins i paiportines però també dels veïns d’altres localitats que han aprofitat per a acostar-se a Paiporta.

El divendres es va inaugurar amb la participació de la Secretària Autònoma d’Economia de la Generalitat Valenciana, Blanca Marín, l’Alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín i també el Regidor de Comerç, Vicent Ciscar. Així mateix, van acudir altres personalitats a visitar la Fira com l’Alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora i la Regidora de Comerç, Paqui Abella.

En concret, l ‘Alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha posat precisament l’èmfasi en les activitats que s’han organitzat aquest mateix cap de setmana per a acompanyar a la Fira del Comerç. En paraules de Martín, la fira és una oportunitat per a conéixer tots els comerços i negocis de Paiporta. També Vicent Ciscar, Regidor de Comerç, ha destacat el valor de Paiporta i el seu teixit comercial.

Pels carrers de Paiporta, el Mercat Medieval ha sigut el company perfecte de la Fira del Comerç que han visitat molts veïns d’altres localitats. Però sens dubte també ha compartit protagonisme les propostes dels 26 locals de la VI edició de la Fira de la Tapa amb dos suggeriments gastronòmics. Els guanyadors els coneixerem pròximament però sens dubte ja ha fet les delícies de tots amb tapes originals, sabors autèntics i mescles explosives.

Aquesta edició de la Fira del Comerç ha comptat amb 35 casetes. Des de l’Associació de Comerciants de Paiporta han recalcat el valor d’aquesta iniciativa per a donar a conéixer als negocis als propis veïns.

Sens dubte, amb tots aquests ingredients, Paiporta ha viscut un dels caps de setmana més multitudinaris amb bona música, gastronomia de la terreta i les portes obertes de tots els seus negocis.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 19 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018