caixa popular

Paterna i Caixa Popular ofereixen finançament preferent per a les empreses afectades per l'incendi

Paterna i Caixa Popular ofereixen finançament preferent per a les empreses afectades per l'incendi
23/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de Paterna Ciutat d’Empreses, ha signat amb Caixa Popular un conveni de finançament preferent per a aquelles empreses del Polígon Industrial Font del Gerro que van ser afectades per l’incendi del passat dia 8 de febrer.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de Paterna i responsable de les Àrees d’empresa, Universitat i Polígons Industrials, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que, atés que en la majoria dels casos, la tramitació de les companyies asseguradores és llarga, “aquest acord possibilita a les empreses afectades l’accés a dues línies de finançament: una destinada a la reconstrucció i finançament d’instal·lacions, amb un muntant de 10 milions d’euros i una altra destinada a l’adquisició de maquinària i béns d’equip, amb un muntant de 5 milions d’euros”.

En tots dos casos existeix possibilitat d’una manca de 18 i 12 mesos respectivament que allibere de càrregues financeres a les pimes sol·licitants per facilitar que les empreses afectades puguen tornar en el mínim temps possible als seus nivells de producció anteriors al sinistre. D’altra banda, la fixació d’una comissió de cancel·lació anticipada nul·la, els permetrà, una vegada cobrades les corresponents indemnitzacions, la cancel·lació parcial o total dels préstecs.

L’Alcalde de Paterna, que també presideix l’associació “Paterna Ciutat d’Empreses, també ha afirmat que “en casos com aquest cal actuar al més prompte possible, perquè no podem permetre que un accident fortuït deixe al carrer, encara que siga de manera temporal, a un gran nombre de treballadors”.

La relació de col·laboració que “Paterna Ciutat d’Empreses” manté amb l’entitat Caixa Popular ha permés instrumentar aquesta línia de finançament preferent per aquelles companyies afectades que desitgen acollir-se a aquesta.

L’incendi del passat 8 de febrer, que es va originar en les instal·lacions d’una empresa de productes químics Indukern, va acabar afectant gairebé una desena de naus adjacents, en les quals se situen empreses dedicades a la recuperació tèxtil, comercialització de productes relacionats amb el sector de l’automoció, els productes càrnics, productes de neteja, materials per a espectacles i accessoris per a mascotes.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + setze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris