25n
25N
25N

Finalitzen les obres de reforma en el Trinquet Municipal Jose María Veguer de Torrent

L’ajuntament de la localitat ha invertit 80.000 euros des que el comprara el novembre del 2018

Finalitzen les obres de reforma en el Trinquet Municipal Jose María Veguer de Torrent
19/05/2021 -

El Trinquet Municipal Jose María Veguer és un dels espais més antics de Torrent. Datat del 1901, aquest espai esportiu ha vist passar a milers de pilotaris al llarg de la seua història, així com el relleu del testimoni a les futures generacions. L’ajuntament del municipi es va fer amb aquest trinquet al novembre de 2018 per 200.000 euros. A partir de llavors, s’han dut a terme diferents reformes el cost de les quals per part del consistori ha ascendit als 80.000 euros.

La reforma més recent ha acabat aquest mes de maig i a partir de hui el trinquet torna a recobrar la vida. En el compliment del 120 aniversari, el Trinquet Municipal Jose María Veguer torna a estar llest per a acollir activitats relacionades amb la pilota valenciana. Tot, després que el consistori torrentí aconseguira la propietat d’aquest espai per a poder dur a terme rehabilitacions que “feien falta”.

El club de pilota valenciana de Torrent té més de 100 afiliats entre les dones i homes que el componen. Cal recordar que la pilota valenciana és un esport tradicional molt arrelat en tot el territori valencià que pot practicar-se en diverses modalitats, en el qual dues o més contrincants formen dos equips que competeixen llançant una pilota, colpejant-la amb la mà nua o amb lleugeres proteccions. Ara amb el trinquet una vegada preparat, els aficionats podran gaudir de nou d’aquest esport.

Però el procés de rehabilitació no ha sigut curt. Per a poder dur a terme aquestes reformes “era necessari per part de l’ajuntament comprar el trinquet”, assegura Susi Ferrer, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Torrent. “Amb això, realitzem accions que reverteixen en la ciutadania, ja que és la instal·lació més antiga de la ciutat i és una manera de posar en valor aquest espai emblemàtic”, ha afegit.

Així, des que es comprara en 2018, es van realitzar millores de condicionament el maig de 2019 (cost de 19.000 euros), mentre que en el 2020, aprofitant el superàvit, es va anunciar l’inici de les obres per a donar accessibilitat als vestidores.

En aquest acte de presentació després de les obres de reforma, han sigut presents (a més de Ferrer), l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, i Andrés Campos, responsable de l’àrea d’Estratègia, Innovació i Economia de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + vint =