25n
25N
25N

Finalitzen les obres de reforma integral del carrer Juli Benlloch

El cost total és de 282 571 euros, una inversió corresponent al programa SOM de la Diputació

Finalitzen les obres de reforma integral del carrer Juli Benlloch
13/02/2020 -

L’Ajuntament de Meliana ha finalitzat les obres de remodelació integral del carrer Juli Benlloch, que connecta el pas a nivell de l’estació del metro amb la CV-300. L’obra ha estat executada per l’empresa Sogeser, Servicios Integrales, SL d’Alboraia, i ha tingut un cost de 282 571,93 euros. Una inversió corresponent al Pla d’obres i serveis municipals de la Diputació 2018-2019 (SOM).

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera: “Era una obra molt demanada pel veïnat perquè el carrer, tant en el subsol com en la superfície, tenia deficiències i necessitats importants que ara s’han resolt”. Cal recordar que en aquest carrer hi havia trams on encara no existia clavegueram com a tal i es feia servir l’antiga xarxa de séquies. També s’ha millorat el jardí de Juli Benlloch i l’entorn de la taulellera Bernardo Vidal, on l’Ajuntament té prevista una actuació de restauració de la façana.

El responsable també recorda: “anem tancat les obres planificades en la legislatura anterior. En aquest cas, el condicionament de l’eix que vertebra el nucli urbà en direcció oest-est on ja s’ha executat la finalització del carrer Garrigosa amb l’enderrocament d’una casa, la urbanització de la zona, l’adequació del pàrquing de la plaça de la Llibertat i la construcció de la rotonda de connexió del carrer Garrigosa amb els carrers Miguel Hernández i Aragó; o la prolongació del carrer València fins a l’entorn de l’estació i l’adequació del pàrquing del carrer Sor Isabel de Villena. Totes aquestes actuacions es completaran amb la construcció de la rotonda d’accés a Meliana i Foios, a la CV-300, competència de la Generalitat, les obres de la qual estan a punt de començar. Una obra que inclou la millora de l’avinguda de la Senyera des del pas a nivell fins al carrer Salvador Giner. Amb aquesta nova actuació, la trama urbana de tota la part del nucli urbà situada a la banda de baix de la línia 3 del metro, coneguda com el barri de la Serra, estarà finalitzada i condicionada.

Finalment, Riera torna a insistir: “totes aquestes actuacions són el desplegament del document estratègic ViuHo, l’estratègia europea de desenrotllament urbà, sostenible i integrat (EDUSI), que té la finalitat de millorar la trama urbana i facilitar un nou model de mobilitat pel nucli urbà i pel terme de Meliana”. En els pròxims mesos, també es realitzaran actuacions de pacificació del centre urbà gràcies a totes aquestes actuacions prèvies ja executades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + setze =

escalante
Informacion coronavirus