caixa popular

Finalitzen les obres de millora del carrer Jalance

Finalitzen les obres de millora del carrer Jalance
13/03/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat la finalització de les obres de millora de les voreres del carrer Jalance, en el barri Ciutat Jardí de València, una actuació que ha suposat una inversió municipal de quasi 45.000 euros.

“El veïnat del barri de Ciutat Jardí ja pot gaudir de voreres renovades i més àmplies en el carrer Jalance, concretament en les del costat est”, ha afirmat el regidor Sàrria. Les obres de reurbanització han permés ampliar les voreres fins als 3.40 metres d’amplària, i també s’ha delimitat la zona d’aparcament per mitjà de senyalització pintada sobre la vorera. Així ho ha explicat aquest matí el regidor delegat de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sàrria.

La nova zona d’aparcament resultant de l’actuació urbanística s’ha delimitat per mitjà de dues reculades: en el primer d’ells s’ha eliminat un aparcament en bateria per a convertir-lo en cordó, la qual cosa ha deixat en la secció una vorera de 3.20 metres en el costat nord i de 3.40 m en el costat sud. Així mateix, queda una altra zona d’aparcament en cordó en la calçada, de 2.20 metres, dos carrils de circulació de 3.25 metres i dos aparcaments en bateria. En la segona reculada s’ha procedit de la mateixa forma: s’ha eliminat el sistema d’estacionament en bateria que hi havia en el costat nord, i s’ha canviat per aparcament en cordó.

Com a resultat d’aquesta actuació, s’ha millorat l’accés al centre d’adults, i s’ha reforçat la seguretat per als vianants en l’entorn del Col·legi Explorador Andrés, així com per al veïnat de la zona en general. Els treballs de millora al carrer Jalance, “han permés dotar a les voreres d’unes condicions necessàries d’accessibilitat i seguretat per a l’usuari”, ha explicat el regidor Vicent Sarrià. El pressupost d’actuació d’aquestes obres d’urbanització ha ascendit a 44.975,97 euros.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dotze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris