caixa popular

Finalitzen les obres del carrer Just Ramírez

Finalitzen les obres del carrer Just Ramírez
19/04/2018 -

El projecte de connexió per als vianants del carrer Just Ramírez, en el barri de Tormos, de València, ha finalitzat, tal com ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià. Es tracta d’una actuació que disposa d’un pressupost de 59.899,49 euros i que ha suposat una millora en la mobilitat i seguretat de la zona.

Els veïns del carrer Just Ramírez ja poden gaudir de voreres contínues i accessibles. El tram comprés entre els carrers Canoner i Marie Curie, en la banda sud recaient a un solar, mancava de voreres. A més, existia una illeta en la calçada que dificultava el pas de vehicles i el carril bici també es trobava interromput.

Amb aquesta actuació, s’ha adequat la calçada, eliminat l’obstacle existent, i s’ha construït la vorera i el carril bici. En una segona fase s’abordarà l’ampliació de la vorera, que inclou una zona verda, igual que el tram existent fins a l’Avinguda Constitució.

“Es tracta d’una actuació molt demandada pels veïns de la zona, que millorarà considerablement la mobilitat del barri, tant per als vianants com per als ciclistes i dels vehicles de motor” ha assenyalat Sarrià.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 13 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC