25n
25N
25N

Finalitzen les obres de reurbanització de l'avinguda dels Furs a Llíria

Llíria ha invertit 149.000 euros en aquesta actuació a través del programa SOM de la Diputació de València

Finalitzen les obres de reurbanització de l'avinguda dels Furs a Llíria
27/02/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha finalitzat les obres de reurbanització de l’avinguda dels Furs, mancant rematar alguns xicotets detalls de mobiliari urbà. L’actuació s’ha realitzat en el tram comprés entre els carrers de Camí Ample i Alcalde Josep Pérez Cotanda, que dona accés a diversos serveis públics com el Pavelló Vell, el CEIP Sant Vicent i el pàrquing de la Cultural.

Segons el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, aquest projecte “ha suposat una inversió de 149.000 euros, finançada través del programa SOM de la Diputació de València”. Les obres han consistit en la instal·lació d’un paviment més per als vianants, nou mobiliari urbà i lluminàries, dotació de més arbrat i s’ha generat una solució d’accessibilitat, des d’aquesta via, per a persones amb mobilitat reduïda al Pavelló Vell, on recentment es van construir nous vestuaris.

L’edil de Mobilitat ha afirmat que, “amb aquesta actuació es fa un pas més en la conversió en zona de vianants i humanització de la ciutat, recuperant i adaptant nous espais per a gaudi de la ciutadania, millorant la qualitat de vida i potenciant els recorreguts a peu més segurs i agradables, amb l’objectiu d’aconseguir un model de ciutat pensat en el vianant, amb zones per a la convivència veïnal i l’oci”.

“Aquesta inversió ha permés connectar la plaça del Molí de l’Om amb aquest primer tram de l’avinguda dels Furs, creant un vial per als vianants important al costat d’una zona educativa i esportiva per on discorren milers de persones diàriament, generant una zona d’esplai òptima per al passeig, on s’han plantat diverses desenes d’arbres i s’ha millorat l’enllumenat públic”, ha apuntat García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 5 =