caixa popular

Finalitzen les intervencions de manteniment de la Casa Cala

Campillo avanza que la Alqueria del Moro está a punto de ser adjudicada

Finalitzen les intervencions de manteniment de la Casa Cala
13/05/2018 -

L’Ajuntament ha finalitzat les obres de manteniment i consolidació de l’antiga Casa Cala, inclosa en el pla d’intervenció d’alqueries de la Regidoria de Govern Interior, dotat amb més de 500.000 euros. Aquesta actuació ha permés frenar el deteriorament de l’immoble, mantenir-lo i deixar-lo preparat per a la restauració.

Les obres han suposat una neteja profunda, una consolidació de la vivenda i un tancament de buits, principalment en façanes i cobertes. També s’ha realitzat l’apuntalament estructural d’elements per aconseguir una millor conservació de la construcció. S’ha procedit a la retirada de runes, l’apuntalament estructural de forjats i bigues intermèdies, pròtesis en bigues i tractaments contra xilòfags en fusta, tractament d’ignifugació, rehabilitació de coberta i aïllament de llistons i teules.

«Abans de construir noves infraestructures i equipaments, s’han de restaurar els edificis singulars que remeten a la nostra història o al nostre passat industrial, per convertir-los en els equipaments públics que els barris on es troben necessiten; per això estem duent a terme aquest pla d’intervenció en alqueries», ha dit el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo. La regidoria ha intervingut en més de 15 edificis com ara l’Alqueria d’Albors en Rascanya, el Xalet de Sancho en els Poblats Marítims, la Barraca de Vicentet i Rafaelet en Quatre Carreres o les Alqueries d’Olba en La Saïdia, amb una inversió de més de mig milió d’euros.

ALQUERIA DEL MORO I XALET D’ABEN AL ABBAR, A PUNT

Campillo ha avançat que «l’inici de les obres en l’Alqueria del Moro és imminent, ja que està a punt de ser adjudicada la intervenció; mentre que en el cas del xalet d’Aben Al Abbar s’estan avaluant les ofertes presentades, pel que també començaran les obres en un futur molt pròxim».

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris