25n
25N
25N

Finalitzades les obres de reurbanització d'un tram del carrer Major de Picassent

Finalitzades les obres de reurbanització d'un tram del carrer Major de Picassent
04/02/2020 -

L’Ajuntament ha portat a terme les obres de millora d’un tram del carrer Major, concretament el que concorre des de la cantonada amb Mare de Déu del Carme fins a l’Avinguda del Sud. En total, 135 metres que deixen una renovada via urbana que proporciona més espai a les persones vianants, amb la consegüent eliminació de l’aparcament de vehicles, l’ampliació de les voreres i la millora de la circulació amb la incorporació de nova senyalització viària. A més, també s’ha substituït l’antiga xarxa d’aigua potable per nous materials i diàmetres i s’ha renovat el paviment en tot el tram.

Cal recordar que estes obres, que han tingut un pressupost de 111.548 euros, iva inclòs, responen a una petició del veïnat qui va sol·licitar en diverses ocasions la millora d’este traçat urbà donades les molèsties ocasionades pel pas de vehicles pesats i els desperfectes que en ocasions es causaven a les balconades.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, i bona part de l’equip de govern municipal, varen visitar ahir per la vesprada el veïnat del carrer per comprovar de primera mà les actuacions realitzades que deixen solucionat l’estat d’este tram de carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 10 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud