25n
25N
25N

Finalitzades les obres de la pista de skate del Parc de la Granja

Finalitzades les obres de la pista de skate del Parc de la Granja
12/05/2021 -

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat del regidor de Serveis Municipals, Manuel Pérez Menero, ha comprovat en persona com han quedat les obres d’adequació i millora de la pista de skate del Parc de la Granja; unes obres que s’han realitzat comptant amb l’assessorament dels usuaris de la mateixa que, en tot moment, han estat en contacte amb els tècnics de la regidoria per a orientar-los a l’hora de fer l’obra.

“Estem molt contents de com ha quedat aquesta part tan important del parc en la qual desenes de joves del nostre municipi i de poblacions pròximes practiquen skate o es pugen al patí per a tirar-se per la pista”, ha indicat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, qui ha destacat “la gran participació dels mateixos usuaris i usuàries de les pistes. És clar que ells són els que les usen, les que li donen servei i la seua participació en la reforma i millora de les mateixes ha sigut fonamental. Des de l’Ajuntament estem molt contents de la seua participació, dels consells rebuts i que tots tinguen ara unes pistes concorde a les seues necessitats”.

La pista es s’obrirà ja perquè tots els usuaris puguen començar a usar-la i gaudir practicant amb el seu patí, el seu skateboard o els seus patins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 19 =