25n
25N
25N

Finalitzada la nova pista de futbet de Burjassot

Finalitzada la nova pista de futbet de Burjassot
09/08/2019 -

Burjassot compta amb una nova zona esportiva. Les obres de creació han finalitzat aquesta primera setmana d’agost. Es tracta d’una nova pista de futbet que s’ha creat enfront de l’estació de metro de Cantereria. L’Alcalde de Burjassot, Rafa García, ha volgut visitar i supervisar l’obra, just l’endemà de la seua finalització.

Les obres han sigut possibles gràcies al Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, impulsat des de la Diputació de València, la vicepresidència de la qual ostenta el primer edil de Burjassot, i el seu pressupost ha sigut de 19.965 euros.

Finalitzada l’obra per part de l’empresa adjudicatària, la Brigada Municipal d’Obres, dirigida pel regidor Manuel Pérez Menero, durà a terme durant les pròximes setmanes els treballs per a la millora i adequació dels espais confrontants a la mateixa pista, amb la instal·lació de bancs i papereres, l’adequació dels berenadors existents, la instal·lació de mòduls d’exercicis per a majors i la neteja de la pista de petanca.

Així, s’espera que de cara al nou curs, els ciutadans i ciutadanes d’aquest barri, grans i menuts, tinguen a la seua disposició aquesta nova zona esportiva i d’esplai.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell