25n
25N
25N

Finalitza la renovació de la façana del Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia

Finalitza la renovació de la façana del Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia
04/11/2020 -

Durant les passades setmanes l’Ajuntament d’Aldaia ha dut a terme labors de sanejament de les parets exteriors d’aquest emblemàtic centre seguit pels treballs de pintura integral de tota la façana dotant a aquest espai d’un aspecte renovat. Aquesta actuació se suma a les millores realitzades l’any passat a l’interior del recinte com l’adequació del WC de la planta baixa, l’habilitació del magatzem, la renovació dels trams de canonades més deteriorats o la millora de la ventilació d’aules.

Per part seua, a la fi del passat any 2017 ja es van realitzar altres intervencions d’actualització d’aquest espai municipal com la pintura d’una àmplia zona interior de l’edifici, la posada en marxa d’espais per a magatzem i lloc de neteja de l’instrumental, així com la implantació d’un sistema de climatització intern.

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, insisteix que “Arts i Oficis és una de les institucions amb més solera del nostre poble, no en va per ella han passat diverses generacions” i puntualitza que “en conseqüència des del consistori volem cuidar-la el màxim possible perquè les més de 200 persones que realitzen estudis ací puguen formar-se en les millors condicions possibles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + onze =