25n
25N
25N

L'Esport, protagonista en la recta final del curs amb l'alumnat al Poliesportiu Municipal de Picassent

El Poliesportiu acull durant dos dies l’alumnat de les escoles del municipi per participar d’una jornada d’esport divertit i de la pràctica de l’atletisme

L'Esport, protagonista en la recta final del curs amb l'alumnat al Poliesportiu Municipal de Picassent
07/06/2019 -

La que ja és una cita anual al calendari escolar del Poliesportiu Municipal ha tingut lloc durant aquesta setmana, en dues jornades on ha participat l’alumnat dels centres escolars de la localitat. Ahir dijous es va celebrar la jornada d’esport divertit, amb la participació de l’alumnat de 4t de primària i que va consistir en proves d’habilitats motrius, de coordinació i proves d’equip.

Per altra banda, hui divendres, ha tingut lloc una jornada dedicada a l’atletisme on han participat l’alumnat de 5é i 6é de primària de tots els centres escolars de Picassent: CEIP Sant Ignasi de Loiola, CEIP Mare de Déu de Vallivana, CEIP Príncep d’Espanya, col·legi Sant Cristòfor Màrtir, Col·legi Internacional Ausiàs March, Escola Les Carolines i La Nostra Escola Comarcal.

Així, s’han realitzat proves de velocitat, resistència, relleus 4×60, salt de llargada i llançament de baló medicinal. Per a concloure les jornades, s’han lliurat els trofeus a la participació de les escoles en esports com l’Handbol, el Bàsquet i el Futbol Sala.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 4 =

escalante
escalante