25n
Orgull
Orgull

Una mascletà nocturna acomiada les festes de Paterna amb 230 quilos de pólvora

Centenars de persones van participar de la solemne processó del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer que va tindre lloc a la vesprada

Una mascletà nocturna acomiada les festes de Paterna amb 230 quilos de pólvora
27/08/2019 -

Paterna va posar ahir punt i seguit a les seues festes majors amb una mascletà nocturna de 230 quilos de pólvora que va tindre lloc en el Parc Central. Un espectacle pirotècnic, disparat per Germans Caballer, amb el qual es va posar el fermall d’or a 13 dies carregats d’activitats per a tots els públics.

A la vesprada, centenars de persones van participar d’un dels actes més importants de les festes, la solemne processó en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, que va partir de la Plaça del Poble.

El Foc, la Festa i la Fe són els tres pilars fonamentals de les Festes Majors a Paterna. Durant les dues últimes setmanes milers de persones han participat de cadascuna de les seues més de 70 activitats (desfilades de moros i cristians, La Cordà, mascletàs manuals, espectacles infantils, concerts de música, activitats esportives, cordàs, tridus, despertàs…)

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha assenyalat que “tenim les millors festes i la millor Cordà del Món” i ha agraït el treball de totes les persones que d’una forma o una altra han participat d’aquestes festes, des del personal de neteja viària, ajuntament i l’empresa pública GESPA, a Interpeñas, Intercomparsas, Junta Local Fallera, Confraria del Santíssim Crist de la Fe i SantVicent Ferrer, comissió de festes i consell sectorial de la Cordà, entre altres. “Entre tots i totes hem aconseguit viure intensament els nostres dies grans des del respecte, fent encara més les grans nostres festes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − sis =