25n
25N
25N

Arranquen les festes de "El Tremolar d'Alfafar"

Arranquen les festes de "El Tremolar d'Alfafar"
07/06/2018 -

Hui dijous 7 de juny es dóna tret d’eixida a una de les festes més representatives del municipi d’Alfafar com són les del barri del Tremolar. Unes festes en honor a la Mare de Déu dels Desemparats que s’emplacen en un paratge immillorable com és el de l’Albufera i en les quals les veïnes i veïns del barri en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alfafar han desenvolupat un programa complet i variat amb activitats dirigides per a tots els públics.

L’acte inaugural serà aquesta vesprada a les 18h, amb una activitat dirigida als més xicotets les més xicotetes en la qual podran gaudir de jocs tradicionals així com d’una “xocolatà”. A la nit, a les 21.30h tindrà lloc el sopar de pa i porta enfront de l’Espai Cultural d’Educació Medi Ambiental “El Tremolar” d’Alfafar (d’ara endavant ECEMTA) per a acabar la vetlada amb el teatre-sainet: Una parella molt especial i una nit de Varietats.

El divendres 8 de juny arranquem la jornada també a les 18h amb els jocs tradicionals de “truc” i parxís. A la nit, a partir de les 21h tindrà lloc el sopar a la fresca enfront de l’ECEMTA i just a continuació els assistents podran gaudir d’una exhibició de ball a càrrec de l’Escola de Ball de l’Associació Cultural de Veïns/es Barri El Tremolar i de ball popular.

El dissabte serà un dia molt intens en el qual la cavalcada recorrerà els carrers del barri a partir de les 19h i a les 20.30h se celebrarà el festival de paella valenciana que comptarà amb l’amenització del “Grup dels dolçainers i tabalers Bufali” per a continuar i tancar la jornada de la millor manera possible, amb una nit de festa per a tots i totes.

El diumenge és el dia gran de les festes amb l’entrada de la Verge pel Canal de “El Tremolar” i el cant d'”albades” així com la missa en honor a la Mare de Déu dels Desemparats en el pati de l’ECEMTA. A continuació Alfafar Balla Danses realitzaran les danses a la Verge i es donarà tancament a la festivitat amb la processó pels carrers del barri (20.30h) i al final del trajecte hi haurà orxata i rosquilletes per als assistents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

CCCC
torrent