caixa popular

El Dinar-Homenatge als nostres majors va reunir a prop de nou-centes persones

El Dinar-Homenatge als nostres majors va reunir a prop de nou-centes persones
19/09/2017 -

Sedaví va celebrar la seua festa local amb un Dinar-Homenatge als nostres majors en el resort Devesa Gardens al que van assistir una xifra propera a les nou-centes persones entre les quals es trobaven la gran majoria de membres de la Corporació Municipal encapçalada per l’alcalde Josep Ferrán Baixauli i les regidores de Festes Beatriz Cuesta i Polítiques Socials Úrsula Camp. A més també van assistir la Diputada de l’Àrea de Benestar Social Mercedes Berenguer i el Director Territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana Francisco Molina.

En la vesprada-nit es va celebrar la cavalcada que va recórrer els carrers del municipi i que va comptar amb la col·laboració dels col·lectius i associacions locals, Policia Local, Protecció Civil i la presència de l’alcalde Josep Ferrán Baixauli, la regidora de festes Beatriz Cuesta i les falleres majors Laura Briz i Mª Amparo Valera entre altres.

En la nit, el musical “Freqüència” en la Pl. Jaume I i l’actuació de l’Orquestra Scream i el Concurs de Disfresses en el recinte festiu van tancar els actes de la jornada.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris