25n
25N
25N

Les festes patronals de Moncada diuen no a les agressions masclistes

Les festes patronals de Moncada diuen no a les agressions masclistes
25/07/2019 -

L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Moncada ha presentat una campanya de sensibilització per a les festes patronals de 2019 que tindran lloc en el municipi des del 29 d’agost fins al 10 de setembre. El principal objectiu serà el de prevenir qualsevol mena d’agressió i actitud masclista, conscienciant sempre al ciutadà de la importància de viure unes festes per la igualtat i sense violència.

L’acte ha tingut lloc a la Sala d’Ausiach March de l’ajuntament i ha estat presidit per l’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts Albiach; la regidora de Benestar Social, Feli Bondia i la coordinadora de l’Àrea d’Igualtat, María Sánchez.

Orts, ha destacat la importància de dur a terme aquest tipus d’accions per a combatre aquesta problemàtica que afecta a tota la societat. Bondia, per la seua banda, ha assenyalat que des de la regidoria de Benestar Social sempre es treballarà per prevenir tota mena de violència sexista i ha valorat el treball que des de l’àrea d’Igualtat es realitza contínuament.

“Aquesta iniciativa es duu a terme perquè en moltes ocasions els espais d’oci, especialment el nocturn, no són segurs per a les dones, ja que es produeixen actituds i comportaments sexistes”, ha destacat María Sánchez.

En aquest sentit, es llança una guia amb frases per a visibilitzar les agressions, moltes vegades, normalitzades per part de la població, i anima a gaudir d’unes festes des del respecte i lliures de qualsevol classe de violència o discriminació.

“Insistir és assetjar, assetjar és agredir”,”Només sí és sí. No em toques sense el meu permís”, “L’alcohol no justifica les agressions masclistes” o “El no continua sent no” són algunes de les frases que podem llegir en aquesta guia contra les actituds masclistes.

A més, Sánchez ha avançat que l’ajuntament organitzarà punts violeta en els esdeveniments més importants i de major afluència on existeix un major risc d’agressions.

Des de l’àrea d’Igualtat es recorda que les festes són per a totes les persones. Per tant, han de ser unes festes inclusives on la població es posicione en contra de la discriminació i denuncie qualsevol mena d’agressió per a gaudir d’unes festes en llibertat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
el puig