25n
25N
25N

Alfafar celebra les festes del barri El Tremolar

Alfafar celebra les festes del barri El Tremolar
06/06/2019 -

El barri El Tremolar d’Alfafar ja es prepara per a iniciar hui les seues tradicionals festes en honor a la Mare de Déu dels Desemparats. Fins diumenge que ve, les veïnes i veïns del barri podran gaudir un any més d’una àmplia programació per a tots els públics que inclou sopars a la fresca, berenars infantils i jocs tradicionals, cercaviles, així com l’esperada entrada i processó de la Verge pels canals del barri.

Així, les festes del Tremolar començaran hui amb una vesprada dedicada a les xiquetes i xiquets que comptarà amb una xocolatà i jocs tradicionals. Posteriorment, a partir de les 21.30 h, les i els veïns que ho desitgen podran gaudir d’un sopar de pa i porta enfront de l’Espai Cultural i d’Educació Mediambiental “El Tremolar” i del ball popular posterior. Per al divendres, a més dels campionats de truc i parxís a la vesprada, se celebrarà, a partir de les 21.00 h., un nou sopar a la fresca que inclourà en aquesta ocasió el sorteig d’un pernil i les actuacions de diferents artistes vinculats al barri.

Durant el cap de setmana tindran lloc alguns dels actes festius més esperats com la cavalcada del dissabte a partir de les 19.00 h. amb l’acompanyament de la banda del CIM, el festival de paelles posterior a partir de les 20.30 h, i l’entrada de la Verge pel canal del barri el diumenge a partir de les 18.30 h. En aquest acte, un dels més emotius per a les veïnes i veïns del barri, es cantaran albaes i comptarà amb danses valencianes tradicionals amb tabal i dolçaina de la mà d’Alfafar Balla Danses.

Les festes del Tremolar, organitzades conjuntament per l’Ajuntament d’Alfafar i l’Associació Cultural Veïns/es del barri El Tremolar, finalitzaran amb la missa en honor a la Mare de Déu dels Desemparats a partir de les 19.30 h i el romiatge posterior pels carrers del barri amb l’acompanyament de l’Agrupació Musical Orba.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =

Informacion coronavirus
escalante
el puig