caixa popular

L'Agrupació Veïnal va celebrar la XV Festa Solidària de Mislata

L'Agrupació Veïnal va celebrar la XV Festa Solidària de Mislata
03/08/2017 -

El cap de setmana passat els veïns i veïnes de Mislata van tornar a ser protagonistes d’un sopar solidari amb l’única fi de recaptar una important quantia per a donar a una associació benèfica. En aquesta ocasió, la beneficiària seria l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El sopar va comptar amb 460 assistents, que van aconseguir recaptar una important suma econòmica per a aquesta entitat.

A la festa, que compleix quinze anys, han tornat a mostrar la seua col·laboració nombrosos comerços de Mislata, que van donar obsequis per a un sorteig entre els assistents. Així, la fi de festa va culminar amb repartiment de vals de viatges, maletes i pernils entre alguns assistents agraciats. La cita s’ha convertit en un emblema de la solidaritat entre l’associacionisme veïnal de Mislata i cada any destina la quantia a una entitat diferent.

Segons el president de l’Agrupació Veïnal, Jesús Martínez, “s’ha tornat a repetir l’èxit de convocatòria i la gent segueix participant amb il·lusió en aquest sopar, que al final suposa ajudar a organitzacions que treballen amb molt bons objectius i necessiten el suport de tota la ciutadania”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats