caixa popular

La Festa de l'Esport va tenir lloc en la platja de la Patacona d'Alboraia

La Festa de l'Esport va tenir lloc en la platja de la Patacona d'Alboraia
17/05/2017 -

La platja de la Patacona d’Alboraia va acollir diumenge passat la Festa de l’Esport, una iniciativa organitzada per l’Associació de Veïns Patacona-Vera i l’Ajuntament d’Alboraia. L’esdeveniment, que va comptar amb la col·laboració de Full Crossfit Patacona, Judokan Alboraia, Mediterranean Surf i diversos comerços de la zona, va tenir lloc al costat de l’Edifici Singular de l’esmentada costa de la localitat valenciana.

D’aquesta manera, els assistents van poder gaudir, acompanyats pel bon temps, d’una exhibició de la modalitat esportiva coneguda com a CrossFit gràcies a la participació de Full CrossFit Patacona. Judokan Alboraia i Mediterranean Surf també es van encarregar d’amenitzar la jornada amb activitats esportives i jocs infantils.

La Festa de l’Esport conté un marcat caràcter solidari. A través de la carrera infantil que es va dur a terme durant la cita, l’organització va recaptar diners per a l’Associació de Famílies Alternatives en Transició de l’Horta Nord. En la mateixa línia, tots aquells que van acudir a l’esdeveniment van poder aportar aliments per a la mateixa fi.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, va estar present en la Festa de l’Esport. A més de gaudir de les activitats que s’estaven realitzant, va atorgar les medalles als més xicotets de la casa que van participar en la carrera solidària infantil. Li va acompanyar Susana Cazorla, regidora de Festes, així com la resta de la corporació municipal.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats