25n
25N
25N

FGV reforçarà la vigilància en les seues principals estacions amb motiu de les restriccions de mobilitat dels caps de setmana

Els serveis de seguretat propis i auxiliars COVID-19 actuaran en col·laboració amb la Policia de la Generalitat per a garantir el compliment de les limitacions en vigor

FGV reforçarà la vigilància en les seues principals estacions amb motiu de les restriccions de mobilitat dels caps de setmana
28/01/2021 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà la vigilància en les principals estacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, a causa de les restriccions de mobilitat establertes en municipis de més de 50.000 habitants i que entraran en vigor el divendres, a partir de les 15.00 hores, i finalitzaran els dilluns a les 6 hores del matí.

El personal de seguretat de l’empresa pública, juntament amb els i les auxiliars COVID-19 col·laboraran amb el dispositiu de Policia de la Generalitat que per a garantir el compliment de les limitacions establertes durant els pròxims caps de setmana realitzarà controls de manera aleatòria en diferents instal·lacions, al llarg d’aquestes tres jornades.

Juntament amb el reforç de les labors de vigilància i control, l’empresa pública ha previst intensificar la comunicació d’aquestes limitacions als seus viatgers i viatgeres a través de diferents suports i canals.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assenyalat que “és fonamental que tots els usuaris i usuàries de la xarxa pública de transport coneguen les limitacions existents per a realitzar desplaçaments”.

Malgrat les limitacions, FGV mantindrà el 100% del servei previst a València i Alacant durant l’aplicació de les restriccions que afecten ciutats de més de 50.000 habitants.

“Encara que es restringisca la mobilitat els caps de setmana, a causa del tancament perimetral, el transport públic sempre ha d’estar a la disposició de tots els treballadors i treballadores que, per raons essencials, han de desplaçar-se”, ha destacat Arcadi España.

Informació a les persones usuàries

L’empresa pública informarà els seus viatgers i viatgeres des de les estacions i parades de Metrovalencia i TRAM d’Alacant a través de les màquines de venda de bitllets, les pantalles d’aforament instal·lades en les entrades i mitjançant cartelleria específica. Així mateix, es comunicarà també la nova mesura vigent a través de la megafonia de les estacions.

Al seu torn, els mitjans digitals propis de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana com a webs, app i xarxes socials també informaran sobre aquesta mesura i la seua aplicació.

De la mateixa manera, el personal auxiliar COVID-19, que està operatiu en les principals estacions de la xarxa de Metrovalencia i TRAM d’Alacant reforçarà la comunicació directa amb les persones usuàries en els dies previs a implantar-se la mesura i durant els caps de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =