25n
25N
25N

FGV realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes de Metrovalencia de València Sud

FGV realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes de Metrovalencia de València Sud
27/06/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes, situats en la seu de València Sud i integrats en la xarxa de Metrovalencia.

Aquestes actuacions permetran ampliar un dels edificis dedicat al manteniment d’instal·lacions fixes de la xarxa de Metrovalencia, ampliant l’existent i integrant les oficines de diversos dels serveis d’aquesta unitat, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Amb aquesta reforma, la planta baixa es destinarà a vestuaris i per a tallers tant dels serveis de Vies com de Comunicacions. El pressupost d’aquestes obres ja adjudicades ascendeixen a 856.684,40 euros, IVA inclòs.

En el cas dels tallers, FGV ha licitat la reparació de la coberta d’aquest edifici dedicat als trens en circulació en les Línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia. La licitació compta amb un pressupost inicial de 422.136,25 euros, IVA inclòs.

Actualment, els tallers de València Sud, en servei des de mitjan anys 90, presenten “greus problemes” quant al drenatge d’aigua en la coberta pel que es fa “necessari” una actuació de reparació de les deficiències oposades.

L’objecte de la present execució d’obra consisteix a reparar els desperfectes, així com adaptar alguns dels seus elements a la normativa vigent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 6 =

CCCC
torrent