25n
25N
25N

II Edició del Festival VESOS en Las Naves

II Edició del Festival VESOS en Las Naves
09/03/2017 -

L’esdeveniment acollirà, en els espais interiors i exteriors de Las Naves, xarrades i exposicions al voltant de la lluita contra el canvi climàtic, tallers sobre mobilitat sostenible, un mercat en el qual participaran cooperatives, associacions, grups ecologistes, agricultors ecològics, startups mediambientals, llocs gastronòmics de quilòmetre zero i música en directe.

En la II edició de VESOS (València Escena Sostenible) es presentaran els objectius de desenvolupament sostenible de València inclosos en la trobada Projecta València Cap a 2030.

La cultura, la sostenibilitat i la gastronomia de quilòmetre zero es donaran cita a Las Naves en la segona edició de VESOS – València Escena Sostenible els pròxims 6 i 7 de maig. Concerts de tot tipus, xarrades, tallers, exposicions i foodtrucks tindran cabuda una vegada més en dos jornades que començaran al matí i conclouran a la vesprada-nit. El festival, que comptarà amb la col·laboració d’EMT València, es tornarà a desenvolupar en els diferents espais que oferix el Centre d’Innovació Urbana de la nostra ciutat, tant a l’aire lliure com a l’interior.

VESOS oferirà de nou una aproximació a la conscienciació mediambiental i la sostenibilitat des de l’art. En el programa es troben propostes de trobades com Projecta València Cap a 2030, on coneixerem els objectius de desenvolupament sostenible en la ciutat de València. Dirigit per un grup de cinc joves en col·laboració amb l’Associació BIOagradables, comptarà també amb la presència de la coordinadora del Festival Climateurope, María Máñez Costa, i la de Climate-Kic, principal iniciativa de la UE sobre canvi climàtic.

Els tallers de sensibilització seran enguany també un gran focus d’interés per a VESOS. De caràcter gratuït i per a adults, versaran sobre sostenibilitat. Es realitzarà un taller cada jornada del festival: el primer, sobre el problema dels plàstics en les platges i la importància del reciclatge, dut a terme per l’Associació BIOagradables; el segon, a càrrec de CKAA (Associació d’Alumnes del Climate-KIC), tractarà de fomentar la consciència sobre el canvi climàtic a través de la fabricació de llums LED amb materials reutilitzables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − tres =

museo prehistoria