25n
25N
25N

El festival 'Torrent històrica' inundarà de literatura els carrers de la ciutat

Del 26 al 29 de novembre, Torrent acollirà la segona edició d’un festival que ha vingut per a quedar-se

'Torrent històrica' 2019

El festival 'Torrent històrica' inundarà de literatura els carrers de la ciutat
18/11/2020 -

La ciutat de Torrent es prepara per a gaudir, un any més, d’una nova edició del festival ‘Torrent històrica’. Del 26 al 29 de novembre, i coincidint amb el 772 aniversari del lliurament de la Carta de Poblament, els carrers de la ciutat s’ompliran de cultura i, a través de la literatura es viatjarà per la història de Torrent.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha presentat aquest festival acompanyada tant pel portaveu Andrés Campos, que ha destacat que “aquesta segona edició no sols superarà a la primera, sinó que s’ha aconseguit obrir més enllà de la ciutat de Torrent”, com per la prestigiosa escriptora Rosa Montero que participarà activament en aquest festival.

A causa de la situació actual de pandèmia, ‘Torrent històrica 2020′ comptarà amb converses entre escriptors de la talla d’Espido Freire, Carlos Hidalgo o Javier Olivares, creador de les sèries ‘Isabel’ i ‘El ministerio del tiempo’, entre molts altres, que podran seguir-se en streaming, des de la web del festival. “Seran converses de 45-50 minuts, que tindran lloc a les 18.30 i a les 19.30 hores“.

Així mateix, diferents escriptors i escriptores visitaran diferents localitzacions de Torrent per a reflexionar sobre la història, que es gravaran i s’emetran en els dies posteriors al festival. Finalment, es comptarà amb la presència de Kate Mosse per a parlar sobre el seu últim llibre ‘La ciudad de las lágrimas’.

Per a finalitzar, l’escriptora Rosa Montero s’ha mostrat molt il·lusionada per poder formar part d’aquest festival, però també de “poder visitar la ciutat de Torrent i descobrir la seua història. Aquest festival compta amb uns autors de luxe i és un plaer participar en aquesta segona edició”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − quatre =