25n
25N
25N

Un any més, els veïns de Burjassot gaudiran del Festival de Música i Danses Tradicionals

Es tracta de la XV edició organitzada per la Falla Mariano Benlliure-Acequia de Tormos

Un any més, els veïns de Burjassot gaudiran del Festival de Música i Danses Tradicionals
29/06/2018 -

El carrer València de Burjassot serà el punt de trobada de la tradició, de la música i de la dansa que cada any porta al municipi la comissió de la Falla Mariano Benlliure- Acequia de Tormos. Els fallers i les falleres de l’entitat proposen a tot el municipi gaudir del XV Festival de Música i Danses Tradicionals que tindrà lloc el dissabte 30 de juny a partir de les 18 hores.

Enguany, a més de per la Falla, el festival també està organitzat pel A. C. Grup de Danses “La Senyera” i, entre ambdues entitats, han preparat un gran cartell en el qual els diferents grups participants faran una gran demostració de la música i la dansa valenciana.

Com no podia ser d’una altra manera, el propi A.C. Grup de Danses “La Senyera” serà un dels participants al costat del Grup de Dansa de la Falla Mariano Benlliure- Acequia de Tormos. Estaran acompanyats en l’escenari pel Grup de Danses “El Piló”, també de Burjassot, i per un grup que arriba des de Múrcia, es tracta de l’Agrupació de Cors i Danses Sagrada Família de Múrcia, de la penya Huertana “La Cetra”.

Com cada any, el Festival compta amb la col·laboració de múltiples entitats, entre les quals no falten l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, i l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, a més de diferents comerços que brinden també la seua col·laboració per al desenvolupament del mateix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus