25n
25N
25N

La música folk arriba, un any més, a Rocafort

Los días 10 y 11 de mayo, los jardines de Villa Amparo acogerán el Roca-folk!

La música folk arriba, un any més, a Rocafort
26/03/2019 -

Huit anys fa des que la localitat valenciana de Rocafort decidira fer valdre la música folk amb l’organització d’un festival que, cada any, s’ha anat consolidant i guanyant més adeptes. I, enguany, no podia ser menys. No obstant això, el festival de folk de Rocafort ve carregats de novetats. I és que no solament ha canviat de nom i d’imatge, sinó que també ho farà d’ubicació.

Els jardins de Vila Amparo, un dels edificis més emblemàtics de Rocafort, ara públic, i que va acollir a Antonio Machado, serà l’escenari d’una nova edició del festival pel qual tornaran a passar músics reconeguts del folk per a fer gaudir a tots els assistents amb la bona música.

D’aquesta manera, els dies 10 i 11 de maig, a partir de les 18.00 hores, per Vila Amparo passaran ‘Els Jóvens’, que ja cullen diversos premis per eixa lectura tan actual que fan de la tradició; Òscar Briz, que presentarà el seu nou treball de rock d’autor, més íntim i sorprenent; i, finalment ‘Tres fan ball’, que, sens dubte, faran ballar a tot el públic.

Així, com explica Julia Cañizares, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Rocafort, “l’essència d’aquest festival és potenciar als músics del nostre entorn i donar a conéixer la música mediterrània, però també té un rerefons social. L’any passat va ser el tema dels refugiats i, en aquesta ocasió, serà l’alimentació sostenible, els productes de proximitat i l’agricultura. En definitiva, conscienciar de la importància d’aprofitar els nostres recursos”.

En aquest sentit, el Roca-folk! també comptarà amb degustacions de menjar ecològic, xarrades, tallers infantils, i molt més. Rocafort t’espera per a celebrar un renovat festival de folk que no deixarà indiferent a ningú.

ROCAFOLK

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna