25n
25N
25N

El Deleste celebra la seua huitena edició fusionant l'indie amb música simfònica

El pròxim 9 de novembre se celebrarà el festival indie als Jardins del Palau, amb música des de les 12 del matí

El Deleste celebra la seua huitena edició fusionant l'indie amb música simfònica
06/11/2019 -

Dissabte que ve 9 de novembre torna el festival valencià Deleste, amb la seua huitena edició. Amb el suport del Palau de la Música, en aquest cas el festival es trasllada a l’aire lliure, amb concerts en el llit del riu Túria, als Jardins del Palau. Serà tot un dia de música, des de la seua obertura a les 11.30 del matí, fins al tancament amb l’actuació de Manel, a partir de les 23 hores.

El cartell de la huitena edició del Deleste s’obrirà amb el català Ferran Palau, seguit de l’actuació de The New Raemon & Paula Bonet. A les 14.20, serà el torn del grup donostiarra Nøgen. A la vesprada, els concerts continuaran amb les actuacions d’Alavedra, Mueveloreina i Pony Bravo.

Fusió de música indie i simfònica en el Deleste 2019

L’Orquestra de València assajant amb Second, aquest matí.

Sens dubte, un dels esdeveniments més esperats d’aquesta edició del Festival Deleste, serà el concert exclusiu del grup d’indie rock Second amb l’Orquestra de València, sota la direcció de Daniel Abad Casanova. Tindrà lloc a les 21.14 hores, quan per primera vegada es podrà sentir a l’orquestra municipal en el marc d’un festival indie, fusionant la seua música simfònica amb el pop rock del grup murcià. Per a acabar, el grup Manel tancarà el festival, amb el seu primer concert després del debut del seu nou treball.

Aquest matí, durant a la presentació de l’esdeveniment, el director de l’orquestra, Daniel Abad i el vocalista de Second, Sean Frutos, han estat presents al costat de la regidora de Cultura, Glòria Tello i Quique Medina, co-director del Deleste. Abad ha explicat el procés de treball que estan duent a terme amb el grup indie, estudiant les cançons de Second i adaptant-les per a l’orquestra simfònica. Tant ell com Sean Frutos han agraït l’oportunitat al Palau de poder dur a terme un projecte tan complex però de gran importància en l’àmbit professional i personal.

Ja en la seua huitena edició, Gloria Tello ha volgut destacar la importància que el Deleste està prenent en l’àmbit cultural en tot el país. Ha expressat que és vital que les institucions donen suport a festivals com aquest, amb cartells arriscats, que promouen la música indie en espais icònics de la ciutat.

Un dia de música en el llit del Túria

Com no podia ser d’una altra manera, enguany el festival ha triat el riu Túria, un dels llocs més especials de València per a celebrar la seua edició de 2019. Quique Medina, co-director del Deleste, ha expressat que és un honor que el festival passe a formar part de la vida del riu, un lloc “sense el qual València no s’entendria”. També afig que en aquesta edició s’ha volgut donar més importància al cartell i a portar concerts de qualitat, d’artistes reconeguts.

L’aforament per a aquest Deleste s’ha ampliat fins a les 3.000 persones i les entrades segueixen a la venda a través de Wegow per 55€. Ara com ara, s’espera que finalment acudisquen unes 2.000 persones, tot un rècord per a les huit edicions que porta el festival. L’any passat, amb 1.600 entrades a la venda, es va aconseguir penjar el “sold out”.

No obstant això, també formaran part del festival altres dos esdeveniments gratuïts, com el Deleste electrònic, obert a tota la ciutat a la terrassa del Palau de la Música, amb artistes com a Zero en Conducta (Blanch), Raretrax o Home Selector. Igualment, en la cafeteria de Jardins del Palau també seguirà la festa amb una sèrie de djs “amics del festival”, amb la col·laboració de Movistar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus