caixa popular

Ferrocarrils de la Generalitat estudiarà amb els empresaris de Font del Jarro mesurades per a impulsar l'ús del transport públic

Ferrocarrils de la Generalitat estudiarà amb els empresaris de Font del Jarro mesurades per a impulsar l'ús del transport públic
24/05/2017 -

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, ha mantingut una reunió amb el gerent de ASIVALCO, associació que representa als empresaris del polígon industrial Font del Jarro, Joaquín Ballester, amb l’objectiu de plantejar diferents alternatives dirigides a promoure l’ús dels serveis de transport que presta Metrovalencia en la zona.

Ambdues entitats han acordat realitzar un estudi, en col·laboració amb l’ajuntament de Paterna, que permeta conèixer les necessitats de mobilitat dels treballadors de Font del Jarro. Amb els resultats d’aquest informe es plantejaran proposades propostes dirigides a promoure l’ús del transport públic entre els treballadors del polígon industrial que compta amb més de 400 empreses.

Mentre que es completa aquest estudi, FGV, en col·laboració amb ASIVALCO, ha previst plantejar accions promocionals per a donar a conèixer els horaris i avantatges que s’ofereixen als usuaris de Metrovalencia respecte a títols com la nova targeta TuiN, el bo Transborde AB o els descomptes per a famílies nombroses o monoparentals i joves.

La parada de Font del Jarro de Metrovalencia va registrar en 2016 prop de 55.000 viatgers, xifra que tant des de FGV com ASIVALCO es considera que es pot millorar amb les mesures que s’apliquen en els pròxims mesos.

Recentment, FGV va rebre el premi Font d’Or 2017 com a reconeixement a la rehabilitació de l’estació de Font del Jarro com a part dels treballs de conservació d’edificis i baixadors d’exterior que l’empresa està realitzant en la xarxa de Metrovalencia.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats