25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat col·labora amb Acnur en una campanya informativa

Ferrocarrils de la Generalitat col·labora amb Acnur en una campanya informativa
07/02/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb Acnur (Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats) en una campanya de sensibilització i captació de persones associades que acullen les estacions de Metrovalencia.

Acnur ha iniciat aquesta setmana a l’estació de Xàtiva la seua labor de conscienciació i captació de persones associades. Els dies 17, 19 i 21 de febrer estaran en Colón; 25 i 27 d’aquest mes de nou a Xàtiva; 9, 11 i 13 de març en Jesús; i els dies 23, 25 i 27 del pròxim mes de nou en Colón.

Des de 2016, Acnur ha instal·lat 450 taules informatives en les estacions de Metrovalencia.

El Comité Espanyol d’Acnur treballa per a sensibilitzar sobre la realitat dels refugiats al nostre país i captar fons per a oferir-los refugi, aigua, menjar, educació, atenció sanitària, etc.

En el món, hi ha més de 70 milions de persones que han fugit a causa de la guerra, la violència i la persecució, que l’han deixat tot arrere per a salvar les seues vides.

Des d’Acnur han explicat que “poder ser ací, en Metrovalencia, és una gran oportunitat per a informar els valencians i valencianes sobre qui són aquestes persones, quines són les seues necessitats, quines són les principals emergències, i així poder col·laborar i oferir a les persones refugiades i desplaçades protecció i assistència a tot el món”.

Aquest tipus d’activitats de conscienciació formen part de la labor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza FGV des de la Línia 0. Dins d’aquesta mena de col·laboracions se cedeixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per a donar a conéixer entre els viatgers aquest tipus de propostes.

Línia 0 és una iniciativa que parteix de la responsabilitat de l’empresa amb la societat, propiciant un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus